Till umu.se

För våra studenter

På dessa sidor finns information till de studenter som läser kurser hos oss. Om du inte fått svar på de frågor du har efter att ha tittat på dessa sidor ta kontakt med någon av personerna som är angivna i texten nedan!

Program

Vid Institutionen för datavetenskap ges kurser inom flera program som också tillhandahåller utbildningsinformation på egna websidor. Vill du ha mer specifik programinformation kan du titta på någon av dessa sidor:

Program med stort inslag av kurser i datavetenskapAlla program vid Teknisk-naturvetenskaplig fakultet

Kurser

All information om en kurs finns på kursens hemsida. Där finner du schema, kursplan, information om lärare och annan matnyttig information. Du finner kursens hemsida genom att klicka på kursens namn i listan som finns på länken Kursutbud i menyn till vänster.

Kontaktpersoner

Bild: Ingela Hjulfors Berg


Sidansvarig: Lena Kallin Westin
2015-01-15

Utskriftsversion

Arbetslivskontakter som lyfter din karriär

LinkedStudent erbjuder möjligheter för dig som student att komma i kontakt med uppdragsgivare som efterfrågar just din specifika kompetens. Erfarenheter från arbetslivet i form av projekt, praktik, uppsatser eller examensarbeten kan vara direkt avgörande för din konkurrenskraft på arbetsmarknaden efter studierna.

IT-kompetens är hett efterfrågat och på siten finner du allt från små uppdrag till examensarbeten och jobberbjudanden.

LinkedStudent