Till umu.se

NCPC 2013 - Nordic Collegiate Programming Contest

Lördagen den 5:e oktober 11.00 - 16.00 kommer Programmerings-NM 2013 att gå av stapeln. Alla studenter som är intresserade av att deltaga har möjlighet att göra det i lag om max tre personer. Det handlar om att lösa så många som möjligt av 8-12 kluriga problem på 5h. Huvudsakligen gäller det att hitta en bra lösning på ett klurigt problem och sedan skriva ett program som implementerar lösningen snabbt. Denna tävling går samtidigt i hela norden.

Regler och allmän information om tävlingen samt anmälan finns på http://ncpc.idi.ntnu.no/ncpc2013/. Anmälan innan 3e oktober kl 18:00. T-shirts och liknande (som redan beställts) tilldelas enligt anmälningsordning vid brist, så vänta inte med anmälan i onödan.

För studentlag som gör bra ifrån sig så kan en resa vidare till Nordvästra Europas Regionsfinal finnas. Även icke-studenter kan ställa upp i denna tävling, men kan då ej gå vidare till regionsfinalen.

Tävlingsdagen

Schema för tävlingsdagen, 5e oktober, är enligt följande:

  • 10:00 - träff i MC413 (MIT-huset) för information om tävlingen samt några ord och prestandahöjande åtgärder (läsk/energidryck/fika-gobitar) från våra sponsorer.
  • 10:45 - gå till tävlingssalarna (troligen MA416/426)
  • 11:00 - tävlingen börjar
  • 16:00 - tävlingen avslutas
  • 16:30 - genomgång
  • 18:00 - CodeMill bjuder på middag (se nedan) i sina lokaler.

Vid frågor, kontakta Tomas Forsman <stric@cs.umu.se>.

CodeMill bjuder både tävlande och åskådare (samt andra intresserade) på middag i sina lokaler, Riddaregatan 8 våning 1, efter tävlingen. Dörrarna öppnas 17:00, pizza serveras från 18:00. Anmälan till middag sker till education@codemill.se senast slutet av 3e oktober (ange särskilda önskemål såsom laktos/glutenfritt). Ange även vilket lag (om något) och vilken utbildning du läser.


Sidansvarig: Tomas Forsman

Utskriftsversion