Forskare från Umeå universitet på konferenser om artificiell intelligens

[2018-07-23] I juli var Stockholm och Sverige värd för Federated AI Meeting (FAIM) - världens största vetenskapliga händelse sammankomst om artificiell intelligens. Bland deltagarna fanns flera forskare från Umeå universitet.

Mer än 7500 internationella forskare, forskare och ingenjörer samlades under samma tak på Stockholmsmässan, 10-19 juli, 2018. Bland dessa ett flertal från Umeå universitet.

Bild: Flera forskare och doktorander från Umeå universitet deltog i de stora AI-konferenserna. Från vänster: Juan Carlos Nieves, Shafiq Urréhman, Esteban Guerrero Rosero, Monika Jingar, Madeleine Blusi, Amro Najjar, Lili Jiang, Erik Elmroth, Timotheus Kampik, Nazanin Fouladgar, Xuan-Son Vu, Helena Lindgren, Adam Dahlgren Lindström och Monowar Bhuyan.

Se större foto.

Läs hela artikeln på engelska nyhetssidan.

Redaktör: Mikael Hansson

Adress till nyheten: